torsdag den 27. maj 2010

København-Paris Flyv Billigt

Vores "tema" de kommende dage er flybilletter til storbyferier i august. Vi skrev tidligere om billige flybilletter København-Berlin. Det indlæg følger vi op med at dette indlæg "København-Paris Flyv Billigt".

Flybilletterne København-Paris er med udrejse den 19. august og hjemrejse den 22. august. Vi har valgt tidspunktet for 1) alle jeres irriterende solbrune kollegaer er tilbage fra ferie og 2) vejret er sandsynligvis velegnet til storbyferie i Paris medie august.

Kravene til Flybilletterne København-Paris er simple 1) vi vil flyve direkte begge veje 2) vi vil gerne ankomme ml. 13.00 og 20.00 og 3) flybilletten skal naturligvis være relativt billig, der er jo trods alt kun en flyvetur på 2 timer.

København-Paris Flyv Billigt med:
Travellink.dk
Pris: 1.221 kr.
Ankomst Paris C. de Gaulle: 17:15
Ankomst København: 20:00
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet København-Paris der møder alle vores krav fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten med SAS til Paris koster 1.221 kr. Det synes vi er en ret så rimelig pris, men er I villige til at gå lidt på kompromis med ankomsttidspunkt og lufthavn, kan flybilletten København-Paris købes markant billigere.

Norwegian.com
Pris: 740 kr.
Ankomst Paris Orly: 21:05
Ankomst København: 15:00
Flyselskab: Norwegian

Den direkte flybillet København-Paris hos Norwegian er næsten 500 kr. billigere. Ulemperne ved billetten hos Norwegian er til at overse 1) i ankommer lidt sent til Paris og 2) i ankommer ikke i Charles de Gaulle lufthavnen. Kort fortalt slækker i lidt på kravene, kan der være en del penge at spare ved at købe flybilletterne hos Norwegian.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar