lørdag den 29. maj 2010

De Billigste Flybilletter København-Amsterdam

Vi fortsætter med at finde de billigste flybilletter til storbyer hvor det er oplagt at tage en forlænget weekend i august. Det betyder at vi holder os til storbyer hvor flyvetiden fra København er mindre end 2 timer. Dels skal rejsetiden ikke være for lang, og medio august skal man ikke for langt sydover, da det simpelthen bliver for varmt.

I dag har vi indstillet sigtekornet på de billigste flybilletter København-Amsterdam. Flybilletterne er med udrejse den 19. august og hjemrejse den 22. august. Vi har tre krav til flybilletterne København-Amsterdam, de skal 1) være direkte begge veje 2) vi vil ikke ankomme ml. 12:00 og 20:00 og 3) flybilletterne skal naturligvis være pivbillige.

De Billigste Flybilletter København-Amsterdam
Travellink.dk
Pris: 913 kr.
Ankomst Amsterdam Schipol: 16:45
Ankomst København: 11:45 el. 18:50
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet København-Amsterdam som møder vores krav, fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten med SAS til Amsterdam koster 913 kr. Rejsetidspunkterne passer os rigtig godt, og der er mulighed for om man vil tidligt eller "sent" hjem om søndagen.

Er rejsetidspunkterne ikke så vigtige for jer, er nedenstående flybillet København-Amsterdam med Norwegian 151 kr. billigere.

Supersaver.dk
Pris: 762 kr.
Ankomst Amsterdam Schiphol: 21:00
Ankomst København: 23:00
Flyselskab: Norwegian

Vi synes begge flybilletter København-Amsterdam er yderst rimelige i pris, og afhængig hvilke rejsetider der passer jer bedst, er det jo bare at vælge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar