tirsdag den 1. juni 2010

Flybilletter København-Stockholm Lavpris

Vi starter juni måned med at finde flybilletter København-Stockholm til lavpris. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 19. august og hjemrejse den 22. august. Vi har selv været i Stockholm mange gange og kan udover selve byen anbefale at tage et par dage i den vidunderlige Skærgård. Én af vores favoritter i Skærgården er Gällnö, der huser et fantastisk hyggeligt vandrehjem.

Vores krav til flybilletterne København-Stockholm er som følger 1) flyvningerne skal være direkte og 2) vi vil ankomme ml. 11:00 og 20:00, da vi hverken vil afsted alt for tidligt el. ankomme alt for sent.

Flybilletter København-Stockholm Lavpris
Norwegian.com & Travellink.dk
Pris: 722 kr.
Ankomst Arlanda: 16:30 el. 17:40
Ankomst København: 17:20
Flyselskab: Norwegian

Den billigste flybillet København-Stockholm fandt vi hos Norwegian.com og Travellink.dk, hvor flybilletten med Norwegian koster 722 kr. Det synes vi er meget rimeligt for en flybillet til Stockholm, især med de betingelser vi har opsat.

Spiller rejsetidspunkterne ingen rolle for jer, kan I med fordel vælge nedenstående flybillet København-Stockholm.

Seat24.dk, Supersaver.dk & Travelstart.dk
Pris: 571 kr.
Ankomst Arlanda: 8:10 el. 9:50
Ankomst København: 22:25
Flyselskab: Norwegian

Flybilletten med tidlig ankomst til Stockholm og sen hjemkomst til København er ca. 150 kr. billigere. Til dem der vil have absolut mest ud af turen og hvor tilgængeligheden til et hotelværelse ikke spiller nogen rolle, er det den helt oplagte flybillet. For Jer der foretrækker at kunne tage direkte fra lufthaven og checke-ind på hotellet og vice versa på hjemturen, er den første flybillet helt oplagt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar