torsdag den 27. maj 2010

Billige Flybilletter København-Berlin

I dag har vi researchet lidt på billige flybilletter København-Berlin. Vores udgangspunkt for at finde flybilletterne til Berlin, er at vi godt kunne tænke os at holde en forlænget weekend i Berlin i august.

Derfor har vi valgt flybilletter København-Berlin med udrejse torsdag den 19. august og hjemrejse søndag den 22. august.

Vores krav til flybilletterne er 1) at vi ikke ankommer for sent på hverken ud- eller hjemrejsen 2) at der flyves direkte og 3) at flybilletten skal være rimelig billig.

Nedenstående har vi vist de to billige flybilletter København-Berlin som vores valg stod i mellem.

Billige Flybilletter København-Berlin
EasyJet.com
Pris: 588 kr.
Ankomst Berlin: 15:30
Ankomst  København: 17:50
Flyselskab: EasyJet.com

AirBerlin.com
Pris: 632 kr.
Ankomst Berlin: 7:55
Ankomst København: 9:25
Flyselskab: Air Berlin

EasyJet.com tilbyder den billigste flybillet København-Berlin og er 44 kr. billigere end AirBerlin. Vores valg er faldet på flybilletten med EasyJet, det skyldes dels prisen men i høj grad også rejsetidspunkterne. Med AirBerlin skal man utrolig tidligt op, men EasyJets rejsetider passer bedre til vores feriemode.

Vi har hørt utrolig meget godt om AirBerlin, men har aldrig prøvet at flyve med dem, hvilket kunne være endnu en grund til at vælge dem. EasyJet har vi prøvet utrolig mange gange, det fungerer, men er og bliver en hurtig discount bus med vinger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar