lørdag den 9. august 2008

Flybilletter til Rom i November

Som beskrevet i det seneste indlæg, er vi ved at finde billige flybilletter til en række europæiske storbyer. I dette indlæg undersøger vi priserne på flybilletter til Rom med udrejse d. 6. november og hjemrejse d. 9. november. For at dække det meste af landet, undersøger vi priserne på flybilletter til Rom med afrejse fra København, Billund, Århus og Aalborg.

Efter at have vist de billigste flybilletter til Rom fra de fire afrejse lufthavne, kommenterer vi på resultaterne.

Flybilletter til Rom fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.179 kr.
Mellemlandinger: 1 (Berlin og Vilnius )
Rejsetid: 4:45 t./7:00 t.
Flyselskab: Air Berlin og Air Baltic

Travelstart.dk
Pris: 1.725 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Rejsetid: 2:30 t./2:30 t.
Flyselskab: Air One

Vi har fundet to flybilletter til Rom fra København - begge kan købes hos Travelstart.dk. Den billigste flybillet til Rom indebærer en mellemlanding hver vej i hhv. Berlin og Vilnius. Mellemlandingerne gør naturligvis rejsetiden unødvendigt lang, hvilket afspejler sig i at den samlede rejsetid er 6:45 længere end den direkte flybillet til Rom med Air One.

Godt nok koster flybilletten til Rom med Air One 546 kr. mere end flybilletten til Rom med Air Berlin og Air Baltic. Vi mener dog ikke det er værd at spare 546 kr. og på bekostning af en rejsetid der er dobbelt så lang. Vores anbefaling er derfor helt klart at bestille den direkte flybillet til Rom med Air One hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Rom fra Billund
BigTravel.dk
Pris: 1.989 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 4:55 t./4:45 t.

Den bedste og billigste flybillet til Rom fra Billund, går med Alitalia over Amsterdam. Der er desværre ingen direkte flybilletter til Rom fra Billund, men en rejsetid under 5 timer hver vej med 1 mellemlanding er ok. Prisen er desværre noget højere end flybilletten til Rom fra København.

Flybilletter til Rom fra Århus
Travelstart.dk
Pris: 3.656 kr.
Mellemlandinger: 2 og 1 (København/München og København)
Rejsetid: 5:35 t./5:50 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Århus kan vi ikke anbefale jer - den er dyr og indebærer en lang rejsetid. I skal helt klart overveje at finde et alternativ til at flyve fra Århus, det kunne eksempelvis være at bestille en charterejse til Rom gennem et af de mange charter rejsebureauer. Eksempelvis tilbyder Hekla Travel fly + 3-stjernet hotel for 4.415 kr./person med afrejse fra Århus.

Flybilletter til Rom fra Aalborg
Flyprice.dk
Pris:3.159 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Amsterdam)
Rejsetid: 9:45 t./6:10
Flyselskab: KLM

Heller ikke den billigste flybillet til Rom fra Aalborg er attraktiv. Rejsetiden er lang og flybillette til Rom er dyr. Derfor foreslår vi, som ved afrejse fra Århus, at I bestiller en charterrejse til Rom. Med afrejse fra Aalborg kan I bestille flybillet + 3-stjernet hotel i Rom fra 3.996 kr./person hos Hekla Travel.

Flybilletterne til Rom fra København og Billund er meget rimelige i både pris og rejsetid. Foretrækker I at rejse fra Århus eller Aalborg, anbefaler vi at bestille en charterrejse hos et af de mange charterbureauer. Her kan pakkerejsen til Rom bestilles til en fornuftig pris.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Rom.

Bestil flybilletterne til Rom fra København hos Travelstart.dk, og bestil flybilletten til Rom fra Billund hos BigTravel.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar