søndag den 22. juni 2008

Flybilletter til Sydspanien

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til en lang række destinationer i Spanien. I stedet for at nøjes med 1 destination i Spanien, vælger vi at undersøge priserne på nogle af de meste populære destinationer i Sydspanien. Der er rigtig mange vidunderlige steder i Sydspanien, men vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Malaga, Murcia og Alicante.

Da vi gerne snart vil afsted først i efteråret, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Sydspanien med udrejse d. 20 september og hjemrejse d. 27 september. Til hver af de 3 destinationer vælger vi de billigste og bedste flybilletter.

Flybilletter til Malaga
MrJet.dk
Pris: 2.357 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Sterling.dk
Pris: 3.446 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Malaga: 1.089 kr.

MrJet.dk tilbyder den billigste flybillet til Malaga. Flybilletten til Malaga med Iberia indebærer en mellemlanding hver vej. Derfor skal I tage stilling til om det er værd at spare 1.089 kr. pr. flybillet eller om I hellere vil flyve direkte. Mellemlandingen på vejen til og fra Malaga indebærer en forlænget rejsetid på ca. 2-3 timer hver vej, så hver ekstra rejsetime sparer jer for ca. 200 kr.

Vi ville sandsynligvis vælge den direkte flyvning med Sterling til Malaga, da vi gerne vil bruge mindst mulig af vores ferietid på transport.

Flybilletter til Murcia
Sterling.dk
Pris: 1.492 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.596 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Murcia: 104 kr.

Når der skal købes flybilletter til Murcia, er valget ret enkelt. Sterling tilbyder både en billigste og eneste direkte flybillet til Murcia, og derfor skal flybilletten til Murcia helt klart bestilles hos Sterling.

Flybilletter til Alicante
Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.342 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Alicanta: 246 kr.

De billigste flybilletter til Alicante kan ligeledes bestilles hos Sterling. De billigste udbydere tilbyder alle flybilletter til Alicante med Sterling, men ingen tilbyder dem billigere end Sterling. Foretrækkes andre flyselskaber end Sterling, er flybilletterne hos dem dyrere og indebærer mellemlandinger i Madrid eller London.

Det er interessant at flybilletterne til Murcia er markant billigere end flybilletterne til Malaga og Alicante. Hvis det ikke gør den store forskel på jeres samlede rejsetid om I ankommer i Murcia eller en af de to andre lufthavne, er det en god mulighed for at spare nogle penge. Når I skal til Sydspanien, er der tydeligvis penge at spare ved at flyve til Murcia.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Malaga.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar