mandag den 19. maj 2008

Salzburg Europas Bedste By

Vi har foretaget 2 undersøgelser af flybilletter til Salzburg. Den første tog udgangspunkt i Salzburg som udgangpunkt for skiferien mens den anden tog udgangspunkt i Salzburg som EM Fodbold 2008 værtsby. Det vi ikke vidste var at Salzburg er den bedste by i Europa. Salzburg er nemlig netop blev kåret til Europas bedste storby i en undersøgelse blandt 30 mio. turister.

Salzburg er en utrolig smuk gammel by der fører den besøgende tilbage i tiden. Det har åbenbart ramt plet hos de besøgende der finder Salzburg meget charmerende.

Når nu Salzburg er Europas mest populære turistby, er 2 undersøgelser af flybilletter til Salzburg naturligvis slet ikke nok, og derfor foretager vi endnu en undersøgelse af flybilletter til Salzburg. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Salzburg med udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 23. august, så I alle kan opleve komme til Europas bedste by billigst muligt.

Flybillet.dk
Pris: 2.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Den billigste flybillet til Salzburg på de valgt datoer, har vi fundet hos Flybillet.dk. Prisen er ikke specielt lav, og derfor kan det være at man bør overveje alternative rejseformer eller flyve til en nærliggende og billigere lufthavn.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Salzburg her.

Læs mere om Europas bedste byer her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar