torsdag den 1. maj 2008

Flybilletter EM Fodbold 2008

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til EM Fodbold 2008. Undersøgelserne foretog vi på flybilletter til EM værtsbyerne Geneve, Zürich, Salzburg og Wien. I dag vil vi opdatere priserne på EM Fodbold flybilletterne og se om priserne er steget i mellemtiden.

Først undersøger vi priserne på EM Fodbold flybilletter til Wien med udrejse d. 15. juni og hjemrejse d. 18. juni. Den EM Fodbold flybillet giver jer mulighed for at se lokalopgøret mellem Østrig og Tyskland.

NU
Flybillet.dk
Pris: 1.282 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Austrian Airlines

Tidligere undersøgelse
GoLeif.dk

Pris: 1.311 kr.
Mellemlanding: 0/1
Flyselskab: SAS/Air Baltic

Prisforskel EM Flybillet Wien: -29 kr.

Der er flere interessante ting ved denne lille undersøgelse af priserne på EM Fodbold Flybilletter til Wien. Dels er flybilletten til Wien billigere nu end tidligere og dels er flybilletten til Wien direkte begge veje, modsat den tidligere anbefalede flybillet.

Ydermere er det interessant at vi for første gang har flybillet.dk med som en af de billigste udbydere i vores undersøgelser.

Næste EM Fodbold flybillet er til Salzburg, hvor vi har undersøgt prisen på en flybillet med udrejse d. 9. juni og hjemrejse d. 19. juni.

Nu
Bravofly
Pris: 2.746 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa/Swiss

Tidligere undersøgelse
BudJet.dk
Pris: 2.698 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Prisforskel EM Fodbold Flybillet Salzburg: 48 kr.

EM Fodbold flybilletten til Salzburg er blevet 48 kr. dyrere siden vores seneste undersøgelse. Udover den lille prisstigning på flybilletten til EM Fodbold i Salzburg, er den eneste forskel på flybilletten at den nu købes billigste hos Bravofly.

Den tredie EM Fodbold Flybillet vi har undersøgt er til Zürich med udrejse d. 15. juni og hjemrejse d. 19. juni. Afrejsedatoerne giver jer mulighed for at se brandkampen mellem Frankrig og Italien d. 17. juni.

Nu
BudJet.dk
Pris:
1.209 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Berlin

Tidligere undersøgelse
Travelstart.dk
Pris: 1.416 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel EM Flybillet til Zürich: -207 kr.

EM Fodbold flybilletten til Zürich kan nu købes 207 kr. billigere end den kunne sidst vi foretog undersøgelsen af EM Fodbold Flybilletter til Zürich. Dog indebærer den billigste flybillet til Zürich med Air Berlin en mellemlanding i Berlin på vejen til Zürich.

Godt nok er Air Berlin et fremragende flyselskab, men vi mener ikke at en besparelse på 207 kr. er en mellemlanding værd på vejen til EM Fodbold i Zürich.

Den fjerde og sidste undersøgelse af EM Flybilletter er til Geneve med udrejse d. 9. juni og hjemrejse d. 13. juni. Disse afrejsedatoer giver jer muligheden for at se kampen mellem Tjekkiet og Portugal.

NU
Flybillet.dk
Pris: 1.642 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Tidligere undersøgelse
Travelstart.dk

Pris: 1.371 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Prisforskel EM Fodbold flybillet til Geneve: 271 kr.

EM Fodbold flybilletten til Geneve, er der hvor vi har oplevet den største prisstigning, nemlig 271 kr. Når vi tager i betragtning at EM Fodbold 2008 starter om 1½ måned, synes vi stadigvæk at priserne på flybilletterne til EM byerne er meget rimelige.

De datoer vi har undersøgt giver mulighed for at se nogle af de største kampe i EM gruppespillet, så vi synes bestemt at det er værd at overveje at tage en tur forbi EM Fodbold 2008 i Østrig og Schweiz på trods af Danmark fravær. Vi var i München til VM semifinalen mellem Frankrig og Portugal - det var en kæmpe oplevelse!

Læs vores tidligere undersøgelser af:
EM Fodbold Flybillet til Wien
EM Fodbold Flybillet til Salzburg
EM Fodbold Flybillet til Zürich
EM Fodbold Flybillet til Geneve

Ingen kommentarer:

Send en kommentar