torsdag den 22. maj 2008

Billige Flybilletter til Amalfi/Napoli

Som vi skrev tidligere blev Salzburg for nylig kåret som Europas bedste rejsemål i en undersøgelse foretaget på 30 mio. turister. På anden pladsen kom Amalfi, Italien, der anses som en af de smukkeste kystbyer. Vi har aldrig været i Amalfi, Italien og når nu det er det næstbedste rejsemål efter Salzburg, skal der ændres på det.

Vi har derfor undersøgt priserne på flybilletter til Amalfi eller rettere Napoli som ligger ca. 20 km. fra Amalfi. Da vi foretrækker at holde sol og badeferie i efteråret og vinteren, har vi undersøgt priser på flybilletter til Amalfi/Napoli med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september.

Vi har nedenstående vist de to billigste flybilletter til Amalfi/Napoli på de valgte datoer.

Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 2.253 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet til Amalfi/Napoli: 157 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Amalfi/Napoli, og er 157 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Amalfi/Napoli. Der er ingen tvivl om at flybilletten til Amalfi/Napoli hos og med Sterling er den klart bedste. Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte fra København til Amalfi/Napoli, og da Sterling samtidig er den billigste udbyder af flybilletter til Amalfi/Napoli, er sagen soleklar.

Læs vores indlæg om flybilletter til Salzburg, Europas bedste by, her.

2 kommentarer:

  1. Det bliver ikke aktuelt at undersøge hvad flybilletten til Amalfi med Sterling koster:O)

    SvarSlet
  2. Glem flybilletter osv og kør derned selv og modtage dit super lukusus feriebolig gennem vacasol.dk og du vil ikke fortryde det;)

    Enjoy;)

    SvarSlet