lørdag den 26. april 2008

Flybilletter til Seoul

Stærkt inspireret af en artikel i Berlingske Rejseliv i dag, foretager vi en hurtig undersøgelse af priserne på flybilletter til Seoul. I vores erindring står Seoul primært i vores erindring som den Olympiske værtsby i 1988, hvorfra vi mest husker skandalerne, ikke mindst hvordan Roy Jones Jr. blev bortdømt på skammeligste. En dom der fik vores alle sammens Claus Borre til at jamre "Nej, nej, nej det er en skandale...".

I dag lader det til at Seoul har meget andet og meget mere positivt at byde på, jf. Berlingske Rejseliv d.d. Det er udover beskrivelsen vagte vores interesse er den pris Berlingske nævner i sin artikel. Berlingske skriver at flybilletten kan købes hos Finnair, et iøvrigt glimrende flyselskab, for ca. 6.700 kr.

Vi synes egentlig det lyder meget rimeligt, men vi bliver jo nød til at undersøge om det kan gøres billigere og/el. bedre.

Den billigste flybillet til Seoul vi har kunnet finde, kan bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 6.254 kr.
Mellemlanding: 1 (frankfurt)
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Besparelse sammenligmed med Finnair: ca. 446 kr.

Den samlede rejsetid til Seoul er 12t05 min., mens hjemrejsen tager 13t10 min. Det betyder at rejsetiden for denne flybillet er ca. 1 time længere end med Finnair. Vi vil lade det være op til jer at vurdere om I synes at en besparelse på 446 kr./flybillet er 2 timers ekstra rejsetid.

For vores del, er vi tæt på breakeven ml. prisbesparelse og rejsetid, og vil i stedet lade flyselskab og den mellemlandingslufthavn afgøre hvilken flybillet. Her vil vores valg falde på den lidt dyrere flybillet med Finnair. Finnair og SAS/Lufthansa er stort set det samme i vores verden, men vi vil meget hellere mellemlande i Helsinki end Frankfurt.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Østen.

Vi må overgive os til Berlingske Rejselivs foreslag og takke for inspirationen.

Flybilletterne til Seoul kan bestilles hos Finnair eller Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar