søndag den 6. april 2008

Flybillet Toronto August

I slutningen af sidste måned lavede vi en undersøgelse af priser på flybilletter til Vancouver på Canadas vestkyst. Idag rykker vi nogle tusinde kilometer øst på i Canada, og undersøger priserne på flybilletter til Canadas største by, Toronto.

Toronto er muligvis ikke verdens mest interessant storby, men man kan sagtens bruge 3-4 dage i byen. Efter at have tilbragt nogle dage i Toronto, kan vi varmt anbefale at leje en bil og køre ned til Niagara Falls. Byen Niagara Falls er lidt Las Vegas agtig, på den dårlige måde, men vandfaldene er smukke. Hvorfor så tage derned? Fordi området uden for Niagara Falls, byder på et smukt vinlandskab med et hav af hyggelige vingårde.

Hvis I bor i Niagara Falls, kan I leje cykler og køre fra den ene vingård til den anden. Det er meget idylisk og i august er vejret oftest rigtig godt. Canada og vin, er muligvis ikke det vi danskere forbinder med hinanden, men i det område, bliver der lavet fantastisk vin, ikke mindst icewein. Inniskillin er blandt de førende Eisweins, og til jer der synes om søde vine, er det stedet at besøge.

Efter vores input til de aktivitetsmulighder, vender vi tilbage til det bloggen handler om, billige flybilletter. De 3 billigste flybilletter til Toronto med udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 30. august, kan købes her:

MrJet.dk
Pris: 5.564 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Travelstart.dk
Pris:
5.609 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Seat24.dk
Pris: 5.663 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

De 3 billigste flybilletter til Toronto er helt indentiske, bortset fra en lille prisforskel. Der flyves med det udemærkede flyselskab Air Canada, og rejsetiden er ganske fornuftig. Derfor kan vi sagtens anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Toronto hos MrJet.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Vancouver og Montreal her!

Bestil den billigste flybillet til Toronto hos MrJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar