lørdag den 26. april 2008

Billige Flybilletter USA

Dagens første undersøgelse bliver af priserne på flybilletter til 5 udvalgte storbyer i USA. Da vi igår undersøgte priserne på flybilletter til Miami og New York, fravælger vi dem i dagens undersøgelse. Valget er i stedet faldet på San Fracisco, Las Vegas, Detroit, Atlanta og Philadelphia.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til de 5 storbyer i USA med udrejse d. 6 september og hjemrejse d. 20. september. Udover at finde de billigste flybilletter til USA, er vi også spændte på om der er én udbyder der generelt tilbyder de billigste flybilletter til USA.

De billigste flybilletter til San Francisco bestilles her:

KLM.com
Pris: 4.679 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Budjet.dk
Pris: 4.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Continental

Prisforskel: 157 kr.

KLM tilbyder den billigste flybillet til San Francisco. Vi vil dog anbefale jer at bestille flybilletten til San Francisco med Continental hos Budjet. Godt nok er flybilletten til San Fracisco med Continental 157 kr. dyrere, men den indebærer kun 1 mellemlanding, hvilket i dette tilfælde betyder en rejsetid der er min. er 8 timer kortere hver vej. 157 kr. er sjældent givet så godt ud!

Bestil den billigste flybillet til Las Vegas her:

Budjet.dk
Pris: 5.194 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Continental

Travelstart.dk
Pris: 5.314 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Prisforskel: 120 kr.

Umiddelbart virker Budjets flybillet til Las Vegas med Continental som den bedste flybillet, da der kun er én mellemlanding hver vej og prisen er 120 kr. lavere end Travelstarts. Går vi ind og kigger rejsetiden, viser det sig dog at flybilletten til Las Vegas med British Airways og Virgin Atlantic Airways er mere attraktiv, idet rejsetiden er kortere både på ud- og hjemrejsen.

Derfor vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Las Vegas med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Køb den billigste flybillet til Detroit her:

KLM.com
Pris: 4.702 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel: 134 kr.

Flybilletten til Detroit købes billigst hos KLM og er 134 kr. billigere end flybilletten til Detroit hos Travelstart. Da rejsetiden er stort set identisk uanset hvilken flybillet I vælger, vil vi anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Detroit hos KLM.

De to billigste flybilletter til Atlanta bestilles her:

KLM.com
Pris: 4.448 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.478 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: North West Airlines/Air France

KLM tilbyder den billigste flybillet til Atlanta, dog er prisforskellen på KLM og Travelstart beskedne 30 kr. Vores anbefaling her er at I bestiller flybilletten til Atlanta hos Travelstart, idet den samlede rejsetid er en anelse kortere og indebærer 1 mellemlanding mindre.

Prisforskel: 30 kr.

Book de to billigste flybilletter til Philadelpia her:

Travelstart.dk
Pris: 4.448 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.508 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

Prisforskel: 60 kr.

Her er der tale om 2 identiske flybilletter til Philadelphia med British Airways. Derfor vil vi, kort og kontant, anbefale jer at bestille flybilletten til Philadelphia hos Travelstart, og dermed opnå en besparelse på 60 kr./flybillet.

Generelt set er det Travelstart og KLM der tilbyder de billigste flybilletter til USA (de 5 byer vi har undersøgt her). Begge udbydere er i top 2 i fire af de undersøgte byer, og vi vurderer at det er en tendens der også gælder mange andre destinationer i USA.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Miami og Flybilletter til New York her.

De billige flybilletter til USA kan bestilles hos KLM og Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar