tirsdag den 8. april 2008

Bestilling af Flybillet til Miami!

Sidste år holdt vi ferie i Miami, Florida i November. Temperaturen var helt fantastisk, mellem 26 og 30 grader celcius, og vi havde kun 1 kort regnvejr. Udover Miami tilbragte vi også nogle dage på The Keys, hvor vi bl.a. fik snorklet af flere omgange. Turen var så fantastisk at vi har lovet os selv at holde ferie i Miami i november de kommende år.

Da ferien til Miami og Florida skal til at planlægges er det på tide at vi undersøger hvad flybilletterne til Miami koster i november. Vi har planlagt at rejse til Miami d. 8. november og rejse hjem igen d. 22. november. Vi har derfor fundet de billigste flybilletter til Miami, som indebærer 1 el. 2 mellemlanding hver vej på de udvalgte datoer. Nedenstående har vi vist de 2 flybilletter til Miami som vi har overvejet.

Travelstart.dk
Pris: 4.401 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: American Airlines/British Midland

Seat24.dk
Pris: 5.640 kr.
Mellemlandinger: 1/1
Flyselskab: Air France

Prisforskellen mellem de to flybilletter til Miami er relativt stor, 1.239 kr./person. Sidste år fløj vi med American Airlines over London og Chicago på vej til Miami og over Madrid hjem. Dels bliver 2 mellemlandinger til Miami ret meget, og dels var American Airlines kvaliteten ikke prængende. Da vi mener at serviceniveauet og flyene hos Air France er markant bedre end hos American Airlines, har vi valgt at bestille flybilletten til Miami med Air France hos Seat24.

Det betyder godt nok en ekstra udskrivning på 1.239 kr./person, men vi er overbevist om at pengene er givet godt ud for kortere rejsetid og mere komfort på den relativt lange rejse fra København til Miami.

Læs vores Miami, New York og Florida Keys rejsebeskrivelser fra sidste år her.

Bestil den bedste flybillet til Miami her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar