tirsdag den 15. april 2008

2 Billigste Flybilletter til Stavanger

Et af vores mål her på bloggen, er at lave undersøgelser af flybilletter til samtlige destinationer i Skandinavien. Indtil videre har vi dækket rigtig mange destinationer i Norge, Sverige og Finland. I Sverige og Norge, har vi udover hovedstæderne undersøgt priserne på flybilletter til de fleste destinationer i det nordlige Sverige og Norge.

I dag fortsætter vi mod vores mål om at have lavet undersøgelser af flybilletter til hele Skandinavien, ved at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Stavanger. Stavanger er en kulturel perle, der med ca. 118.000 indbyggere er Norges fjerdestørste by. Med sin placering helt ud til Atlanterhavet, kan vejret i Stavanger være meget blæsende og vådt, og derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Stavanger i juli, hvor sandsynligheden for solskin er størst.

Nedenstående viser vi jer, hvor I kan bestille de 2 billigste flybilletter til Stavanger med udrejse d. 12 juli og hjemrejse d. 19. juli.

GoLeif.dk
Pris: 1.014 kr.
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 1.059 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel: 45 kr.

Den billigste flybillet til Stavanger købes hos GoLeif, hvor flybilletten til Stavanger med SAS koster 1.014 kr. Ved at bestille flybilletten til Stavanger hos GoLeif, opnåes som minimum en besparelse på 45 kr. Da flybilletterne hos de billigste udbydere er identiske, anbefaler vi jer naturligvis at bestille flybilletten til Stavanger hos den billigste udbyder.

Læs vores seneste indlæg om billige flybilletter til Oslo her.

Bestil den billigste flybillet til Stavanger hos GoLeif.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar