mandag den 28. april 2008

Billige Flybilletter Ankara

Tyrkiet er endnu et af de rejsemål vi ikke har gjort nok ud af. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Istanbul. Tyrkiet størrelse og betydning i vores samfund taget i betragtning, er det på tide at vi laver en ny undersøgelse af flybilletter til Tyrkiet. Når nu vi har lavet en undersøgelse om Istanbul, må det mest nærliggende være en undersøgelse af priserne på flybilletter til Ankara.

Vi har undersøgt hvilke udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Ankara med udrejse d. 16. august og hjemrejse igen d. 23. august. De to billigste flybilletter til Ankara bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 2.732 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

GoLeif.dk
Pris: 2.762 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Prisforskel flybillet Ankara: 3o kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Ankara. Prisforskellen på flybilletten til Ankara hos Travelstart er kun 30 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos GoLeif, men ikke desto mindre er det vel værd at tage med.

Vi er lidt overraskede over de relativt høje priser på flybilletter til Ankara, vi havde forventet at priserne lå 500-700 kr. lavere. Det tyder på at konkurrencen på ruten ikke er særlig høj, hvilket understøttes af at der ikke umiddelbart er nogle direkte flyvninger.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Istanbul her.

Bestil den billigste flybillet til Ankara her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar