søndag den 20. januar 2008

Flybillet_til_Zürich

Vi har tidligere undersøgt flybilletter til Geneve. Dermed mangler vi den éne af de to storbyer i Schweiz, nemlig Zürich. For at have et godt overblik over de 2 største destinationer i Schweiz, har vi idag undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Zürich.

Da vi ikke gider at mellemlande på den korte flyvetur, har vi kun medtaget de direkte flybilletter til Zürich. Når det er sagt tilbyder de 5 billigste udbydere alle sammen direkte flybilletter til Zürich. Vores undersøgelse tager udgangspunkt i flybilletter til Zürich med udrejse d. 8. marts og hjemrejse d. 15. marts.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere og viser jer prisen på flybilletten samt det flyselskab der flyves til Zürich med.

Travelstart.dk
Pris: 1.192 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: Swiss


MrJet.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: SAS/Swiss


Seat24.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: Swiss


Travellink.com
Pris: 1.221 kr.
Flyselskab: SAS/Swiss


Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Zürich til 1.192 kr. Dermed er Travelstart 15 kr. billigere end de andre udbydere. Alle udbyderne tilbyder flybilletter til Zürich med SAS el. Swiss, to flyselskaber hvor der ikke er den store kvalitets forskel.

Indrømmet 15 kr. er ikke den store besparelse på en flybillet, men hvorfor ikke vælge den billigste af de 5 ovenstående velkendte udbydere. Når ikke der er nogen signifikant forskel på flybilletterne, vil vi altid vælge den billigste udbyder, hvilket i dette tilfælde er Travelstart.


Læs vores undersøgelser af flybilletter til Geneve her.
Bestil den billigste flybillet til Zürich hos Travelstart og find de bedste hoteller hos Hotels.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar