lørdag den 5. januar 2008

Billige Flybilletter og Hotel i Malaga

Efter årets obligatoriske skiferie, forsøger vi altid at tage en uge til Sydspanien i foråret. I år overvejer vi at tage til Malaga, men har endnu ikke besluttet os. Vi har naturligvis lavet en masse research før vi træffer vores beslutning, som vi meget gerne deler med jer.

Vi forventer at tage afsted d. 12. april og rejse hjem igen d. 19. april. Vores eneste krav til flybilletten til Malaga, er at der flyves direkte fra København til Malaga, idet vi ikke gider mellemlande på så kort en flyvning. Nedenstående kan I se hvor vi har fundet de 3 billigste flybilletter til Malaga.

GoLeif.dk
Pris: 1.491 kr.
Flyselskab: Iberia

Seat24.dk
Pris: 1.506 kr.
Flyselskab: Iberia

Supersaver.dk
Pris: 1.506 kr.
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Malaga kan købes hos GoLeif med Iberia. Her koster flybilletten til Malaga kun 1.491 kr., hvilket er 15 kr. billigere end de to næstbilligste udbydere af flybilletter til Malaga. Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Malaga med Iberia, derfor vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos den billigste udbyder.

Da vi ikke er specielt begejstrede for Iberia, vil vi sandsynligvis at bestille flybilletten til Malaga hos SAS. Her koster flybilletten 1.789 kr., og dermed næsten 300 kr. dyrere, men det synes vi er pengene værd.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Alicante her!
Køb den billigste flybillet til Malaga hos GoLeif.dk her!

Hotel Malaga
Vores søgning efter hoteller har vi som altid foretaget på hotels.com. Da vi primært tager til Malaga for at slappe af, få lidt massage, nyde vejret og maden samt spille lidt golf, har vi valgt Don Carlos Leisure Resort and Spa. Hotellet får relativt høje vurderinger af de gæster der tidligere har boet der og prisen er nogenlunde rimlig.

Don Carlos Leisure Resort and Spa ligger tæt ved Marbella, og derfor har vi brug for en bil til at leje bil. Vi lejer nu altid bil når vi er i Sydspanien, der giver os en frihed til at køre til golfbanerne, strandene og hvad vi nu eller har lyst til.

Se et stort udvalg af hoteller i Malaga her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar