søndag den 27. januar 2008

Billig Flybillet og Hotel Strasbourg

Udover at finde billige flybilletter til Strasbourg, har vi idag tilføjet vores forslag til hoteller i Strasbourg. Vores forslag til en "pakkerejse" til Strasbourg består af at vi viser jer hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Strasbourg, og derefter kommer med forslag til 3 hoteller i Strasbourg. Vi har delt vores hotel anbefaling op i lavpris, mellemklasses og luksus.

Vores priser og anbefalinger tager udgangspunkt i en forlænget weekend til Strasbourg. De viste priseksempler er foretaget med udrejse d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Først viser vi jer de 3 billigste udbydere af flybilletter til Strasbourg.

Travelstart.dk
Pris: 2.683 kr.
Flyselskab: Air France

BudJet.dk
Pris: 2.683 kr.
Flyselskab: Air France

MrJet.dk
Pris: 2.698 kr.
Flyselskab: Air France

Air France flyver direkte fra København til Strasbourg. Flybilletten til Strasbourg med Air France kan købes billigst hos Travelstart og BudJet. Som det fremgår, er der ikke den store prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Strasbourg, men da flybilletterne er helt identiske, vil vi anbefale jer at købe flybilletten hos Travelstart el. BudJet.

Vores hotel anbefalinger tager udgangspunkt i samme datoer, og et enkeltværelse til 2 personer.

Billigste hotel i Strasbourg
Premiere Classe Strasbourg Ouest, er det billigste af de hoteller vi har fundet i Strasbourg. Hotellet ligger 2 km. fra centrum, har 82 værelser, har gratis parkering og har fået rimelige anmeldelser af deres gæster. Hotellet koster ca. 260 kr. pr. værelse pr. overnatning. Hvis I er interesseret i et meget billigt hotel hvor I kun skal sove, vil vi anbefale Premiere Classe Strasbourg Ouest.

Mellemklase hotel i Strasbourg
Hôtel Villa D'Est i Strasbourg, er et 3-stjernet hotel der ligger i et stille kvarter lige nord for Strasbourg centrum. Hotellet er moderne og har alle de faciliteter man kan forvente af et 3-stjernet hotel. Med en pris på 423 kr. pr. værelse pr. overnatning, tilbyder hotellet en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hotellet er til jer der vil bo godt lidt uden for centrum, til en billig penge.

Luksus hotel i Strasbourg
Regent Petite France Strasbourg, ligger i den smukke gamle bydel kun 100 meter fra centrum. Hotellet er 4-stjernet, har 72 værelser og tilbyder alt hvad man kan forvente af et 4-stjernet hotel. Værelserne er moderne og stilfuld indrettet, og hotellet har fået top vurderinger af deres gæster. Hotellet er til jer der vil have det hele, lækre værelser, god service og fantastisk beliggenhed. Alt dette sammenholdt med en pris pr. overnatning på kun 1.095 kr., gør Regent Petite France Strasbourg til det mest attraktive hotel i Strasbourg.

Alle de ovennævnte hoteller kan bestilles hos hotels.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar