lørdag den 22. december 2007

Flybilletter til Hamburg

Hamburg er den storby der ligger tættest på Danmark, og alligevel er det et meget overset rejsemål. De fleste kender Hamburg, men det er vist de færreste der kan nævne nogle seværdigheder i Hamburg. Vi har kun været på forretningsrejse til Hamburg, men byen virker tiltalende og vi kunne godt tænke os at holde en forlænget weekend der.

I Hamburg findes der en langt række arkitektonisk interessante bygninger, hyggelige kanaler, og for dem der er interesseret er der mulighed for at se fodbold el. håndbold. Hamburg har rigtig gode hold i begge discipliner og hvis man timer det rigtigt, er der mulighed for at overvære nogle rigtige storopgør.

Vi har undersøgt flybilletter til Hamburg med udrejse d. 24. januar og hjemrejse d. 27. januar. Nedenstående viser vi hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Hamburg på de valgte datoer.

Travelstart.dk
Pris: 1.179 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.179 kr.
Flyselskab: SAS

Mr.Jet.dk
Pris: 1.194 kr.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Hamburg kan købes hos Travelstart eller GoLeif til 1.179 kr. Hos MrJet er flybilletten til Hamburg 15 kr. dyrere, og på trods af den beskedne prisforskel, vil vi alligevel anbefale jer at købe flybilletten til Hamburg hos Travelstart eller MrJet. Vi havde forventet at flybilletterne til Hamburg havde været en anelse billigere, men vi mener at prisen er rimelig.

Læs vores indlæg om flybilletter København-Frankfurt her!

Køb den billigte flybillet til Hamburg hos Travelstart.dk el. GoLeif.dk.
Find det største udvalg af hoteller i Hamburg her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar