mandag den 31. december 2007

Fly København Århus

Tidligere på måneden lavede vi, i forbindelse med et SAS tilbud, en undersøgelse flybilletter København Århus. Undersøgelsen af flybilletter København Århus gjaldt for uge 6-7. Vores lille undersøgelse i dag gælder flybilletter København Århus med udrejse d. 6. marts og hjemrejse d. 9. marts.

I vores tidligere undersøgelse kostede den billigste flybillet København Århus 671 kr. hos Supersaver. Idag er vi interesserede i at vide hvad flybilletterne koster uden for skolernes vinterferie, og om der evt. er kommet billigere udbydere af flybilletter på ruten København Århus. Vi vil nedestående liste de 5 billigste udbydere af flybilletter København Århus på de valgte datoer.

Supersaver.dk
Pris: 671 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 701 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 701 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 701 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 790 kr.
Flyselskab: SAS

Vi kan konstatere at flybilletten København Århus stadigvæk er billigst hos Supersaver, og at prisen på 671 kr. er den samme som i ugerne 6 og 7. Den eneste forskel er at MrJet, Seat24 og GoLeif, er de næstbilligste udbydere med en pris på 701 kr. Vi vil altså som tidligere anbefale jer at bestille flybilletten København Århus hos Supersaver, idet de kontinuerligt er den billigste udbyder af flybilletter på ruten.

Læs vores tidligere indlæg om Flybilletter København Århus her.
Køb den billigste flybillet København Århus hos Supersaver her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar