tirsdag den 4. december 2007

Ferie i Miami, Florida Keys og New York, Anbefalinger

I forlængelse af vores 3 indlæg om vores ferie i Miami, Florida Keys og New York. Vil vi lige summere turens højdepunkter og dermed vores anbefalinger hvis I skal på en lignende ferie.

Miami
I Miami var Nassau Hotel, den klart bedste overnatning. Hotelværelset var kæmpe stort, beliggenheden var perfekt og rengøringen rigtig god, og derudover var stilen minimalistisk om smagfuld. Prisen på hotellet var ca. 800 kr. pr. nat, så der var en fantastisk sammenhæng mellem kvalitet og pris.

I Miami lå der på Lincoln Road en lang række rigtig gode restauranter, hvor vi især må anbefale rullerne på Sushi Samba. Dog kan vi også anbefale Thai restauranten på den anden side af gaden, vi har glemt navnet, men har i spist sushi på Sushi Samba, skal i ikke spise sushi på Thai restauranten.

Det bedste ved ferien i Miami: Det fantastiske klima og de brede strande, hvor der i november er masser af plads på Miami South Beach.

Florida Keys
Overnatningen i Key West var helt enestående, vi kan ikke komme med nok romatiske fraser der beskriver Weatherstation Inn. Det er billigt, godt billigende, utrolig romantisk og så føler man virkelig historiens vingesus.

Den bedste aktivitet på hele turen, var helt klar de to snorkleture vi var på i John Pennekamp Nationalpark. Revene var fantastiske smukke og der var et meget rigtig dyreliv. Eneste minus, var at vi ikke så hajer, da vi kom for sent i vandet.

New York
Vi kan kun anbefale Jer at prøve Blue Ribbon Sushi. Måltidet på Sushi Samba i Miami var forrygende, men Blue Ribbon Sushi i New York, var helt klart feries kulinariske højdepunkt.

Shopping på Madison Avenue i New York, der findes næppe en gade på denne jord med flere eksklusive butikker. Har i lyst til at powershoppe som aldrig før, så skal i helt klart tage kreditkortene med på Madison Avenue.

Vi håber at kunne bidrage til at I får en ligeså fantastisk ferie som vi havde i Miami, Florida Keys og New York.

Læs om Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 1 Her!

Læs om Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 2 Her!

Læs om Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 3 Her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar