fredag den 21. december 2007

Direkte Flybilletter Til Dubai med SAS for kr. 4.960

Vi var lige forbi SAS hjemmeside og fandt over nogle direkte flybilletter til Dubai for kr. 4.960. Flybilletten til Dubai har udrejse d. 10. februar og hjemrejse d. 17 februar. Vi har tidligere foretaget en undersøgelse af flybilletter til Dubai (se link nederst), hvor prisen lå lige over kr. 4.000, dog med en mellemlanding.

For at tjekke om SAS flybilletten til Dubai er konkurrence dygtig, har vi undersøgt alle de andre udbydere af flybilletter til Dubai. Nedenstående har vi listet de 3 billigste udbydere og sammenlignet dem med prisen på SAS direkte flybilletter til Dubai.

Travelstart.dk
Pris: 3.984 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Air France

GoLeif.dk
Pris: 3.999 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Air France/Air Portugal TAP

MrJet.dk
Pris: 4.014 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Air France/Air Portugal TAP

Vores undersøgelse viser at Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Dubai. Prisen hos Travelstart er 3.984 kr., hvilket er ca. 1.000 kr. billigere end den direkte flybillet til Dubai med SAS. Flybilletten med Air France hos Travelstart medbærer 2 mellemlandinger både på vej ud og hjem. Det betyder at rejsetiden både på vej til og fra Dubai bliver minimum 4 timer længere end flyrejsen til Dubai med SAS.

Det er naturligvis op til ens temperament og pengepung om man foretrækker det ene frem for det andet. Her på redaktionen er vi meget delt, nogle foretrækker SAS og andre tager meget gerne en besparelse på ca. 1.000 kr. ved at købe flybilletten hos Travelstart. Uanset hvad I vælger, kan vi garntere jer at der venter en uforglemmelig oplevelse i Dubai.

Her kan I læse vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Dubai.

Bestil den billigste flybillet til Dubai hos Travelstart!

1 kommentar:

  1. Når man som jeg rejser 4-6 gange årligt mellem København og Dubai, så er det en lise, ikke at skulle bruge tid på mellemlandinger. Men desværre ser det ud til at ruten stopper i marts - har spurgt SAS om det er rigtigt, men har ikke fået noget svar. Så lykken varede kun kort.....

    SvarSlet