lørdag den 22. december 2007

Billige Flybilletter Til Helsinki

Vi har efterhånden undersøgt hvad flybilletterne til samtlige europæiske storbyer koster, men vi har endnu ikke undersøgt hvad flybilletter til Helsinki koster og hvor I kan købe dem.

Helsinki har udviklet sig til en kulturel perle med masser af smuk arkitektur, museer og teatre. Derudover byder Helsinki på en masse god shopping, spa og wellness muligheder og gode restauranter.

Vi vil anbefale jer at besøge Helsinki mellem maj og september, da temperaturerne ellers hurtigt kan godt gå hen og blive lave. Vores undersøgelse er derfor baseret på flybilletter til Helsinki med udrejse d. 12. juni og hjemrejse d. 15. juni. Nedenstående har vi valgt at vise de 3 billigste udbydere af flybilletter til Helsinki.

Travelstart.dk
Pris: 1.358 kr.
Flyselskab: Finnair

GoLeif.dk
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Finnair

Seat24.dk
Pris: 1.388 kr.
Flyselskab: Finnair

Der er ikke den store prisforskel på de 3 billigste udbydere af flybilletter til Helsinki. Helt præcist er der en prisforskel på den billigste og den tredie billigste udbyder. Da udbydernes flybilletter til Helsinki er fuldstændig identiske, vil vi alligevel anbefale jer at købe den billigste flybillet til Helsinki hos Travelstart.

Vi har tidligere foretaget en undersøgelse af flybilletter til Oulu, som I kan læse her!

Den billigste flybillet til Helsinki kan købes hos Travelstart.

Hvis I også vil bestille hotel i Helsinki, kan vi varmt anbefale jer Hotels.com. Hotels.com har generelt det største udvalg af hoteller i verden, og i Helsinki kan I vælge mellem 42 forskellige hoteller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar