søndag den 30. december 2007

Billige Flybilletter til Dallas, San Antonio og Houston.

Vi har de sidste par dage undersøgt hvor I kan finde de billigste flybilletter til 3 storbyer i Texas. Vores undersøgelse er foretaget på flybilletter til Dallas, San Antonio og Houston. De tre byer kan beskrives som Texas trekantsområde, og der er 200-400 km. imellem byerne, jf. billedet.

Vores undersøgelse tager udgangspunkt i flybilletter til Dallas, San Antonio og Houston med udrejse d. 12. marts og hjemrejse d. 26. marts. På det tidspunkt er vejret i de 3 byer sandsynligvis dejlig solrigt og varmt. Når vi har undersøgt hvilke udbydere der er billigst på de 3 texanske destinationer, vil vi lave en yderst uofficiel kåring af den billigste udbyder af flybilletter til Texas.

Vores forventning til priserne på flybilletterne til Dallas, San Antonio og Houston, er at de ligger et sted mellem 5.000 kr. og 6.000 kr. Hvilket er en anelse dyrere end flybilletter til storbyerne i Florida.

De Billigste Flybilletter Til Dallas Ft. Worth
Travelstart.dk
Pris: 4.760 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.148 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa/United Airlines

Seat24.dk
Pris:
5.178 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa/United Airlines

De billigste flybilletter til Dallas kan købes hos Travelstart, hvor prisen er hele 388 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Dallas. De flybilletter der udbydes til Dallas er alle identiske hos de billigste udbydere. Der flyves med Lufthansa/United Airlines og der er 2 mellemlandinger på både ud- og hjemrejse.

Da de 3 billigste flybilletter til Dallas er identiske, vil vi klart anbefale jer at købe flybilletten hos Travelstart, da de tilbyder den klart billigste flybillet til Dallas.

De Billigste Flybilletter til San Antonio

Travelstart.dk

Pris:
4.984 kr.
Mellemlandinger:
2
Flyselskab:
Delta Airlines

Seat24.dk
Pris: 5.491 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Continental Airlines

MrJet.dk
Pris: 5.536 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til San Antonio. Flybilletten til San Antonio hos Travelstart er hele 507 kr. billigere end hos Seat24. Dog er der en væsentlig forskel på de 2 flybilletter til San Antonio. Hos Seat24 flyves der med Continental og der indebærer at der kun er 1 mellemlanding på vejen til San Antonio, mens flybilletten hos Travelstart med Delta Airlines har 2 mellemlandinger hver vej.

Det I skal gøre op med jer selv, er om I er villige til at betale 507 kr. mere for at spare 1 mellemlanding hver vej. Det vil givetvis betyde en rejsetid der er 2-3 timer kortere, så hvis den tidsbesparelse er pengene værd for jer, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til San Antonio hos Seat24.

De Billigste Flybilletter til Houston
Travelstart.dk
Pris: 4.656 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris:
4.686 kr.
Mellemlandinger:
2
Flyselskab:
KLM

Seat24.dk
Pris: 4.686 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Prisen på flybilletterne til Houston er stort set identiske hos de 3 billigste udbydere. Prisforskellen mellem de 3 er beskedne 30 kr. Da flybilletterne til Houston er helt identiske, vil vi dog anbefale jer at købe flybilletten hos den billigste udbyder, Travelstart.

Travelstart tilbyder de billigste flybilletter til Dallas, San Antonio og Houston, og dermed må vi sige at Travelstart, er den billigste udbyder af flybilletter til Texas.Læs vores indlæg om billige flybilletter til Florida her!

I kan bestille de billigste flybilletter til Dallas, San Antonio og Houston her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar