torsdag den 13. december 2007

Billige Flybilletter Danmark, København-Aalborg

Tidligere idag lavede vi et kort indlæg om 5.000 billige SAS one way-flybilletter på ruterne København-Aalborg og København-Århus. På ruten København-Aalborg koster one way-flybilletten med SAS 295 kr., mens flybilletten på ruten København-Århus koster 345 kr.

Vi vil nedenstående undersøge om der reelt er tale om et tilbud på flybilletter København-Aalborg. Vores undersøgelse viser hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Aalborg med udrejse d. 11 februar og hjemrejse d. 17. februar.

De 3 billigste flybilletter i Danmark på ruten København-Aalborg finder I her:

Supersaver.dk
Pris: 567 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 597 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 597 kr.
Flyselskab: SAS

Forudsætter vi at I kan købe både ud- og hjemrejsen til 295 kr. hos SAS, koster en returrejse København-Aalborg 590 kr. Vi må konkludere at der ikke er tale om noget enestående tilbud fra SAS, da I hos Supersaver kan købe en retur flybillet København-Aalborg for 567 kr. altså 23 kr billigere end hos SAS.

Sammenligner vi SAS "tilbud" med de to andre udbydere, opnår I en besparelse på hele 7 kr. ved at booke flybilletten København-Aalborg hos SAS.

Læs vores indlæg om SAS 5.000 billige flybilletter, Danmark her!

I de kommende dage vil vi fortsætte vores prissammenligner af flybilletter i Danmark. Imorgen undersøger vi priserne på flybilletter København-Århus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar