onsdag den 17. oktober 2007

Vintervarme - Billig Flybillet Til Palermo

Hvordan lyder det med en uge i det sydligste Italien, nærmere bestemt Palermo på Sicilien. Vejret her hjemme er ved at være rigtig koldt og det bliver kun være. Hvorfor ikke forkæle jer selv med en uge i et ordentligt klima og med en masse lækker mad?

Palermo og Sicilien byder på begge dele i rigt mål. Vi trænger til at komme afsted hurtigst muligt og har derfor undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Palermo i starten af November. Der er rigtigt mange billige dage i November, og vores eksempel er bare et af mange på, hvor billigt I kan finde flybilletterne til Palermo. Ønsker I at rejse i slutningen af november, kan I finde flybilletterne til Palermo et par hundrede kroner billigere end vist her.

Vores undersøgelse af flybilletter til Palermo tager udgangspunk i udrejse d. 5 november og hjemrejse igen d. 12 november. På de valgte rejsedatoer, finder I de billigste flybilletter til Palermo her:

GoLeif.dk
Pris: 2.325 kr.
Flyselskab: Alitlia

RejseFeber.dk
Pris: 2.355 kr.
Flyselskab: Alitlia

BigTravel.dk
Pris: 2.370 kr.
Flyselskab: Alitlia

Lastminute.com
Pris: 2.489 kr.
Flyselskab: Alitlia / Air One

MrJet.dk
Pris: 2.594 kr.
Flyselskab: Alitlia

Alle udbyderne tilbyder den præcis samme flyvning med Alitalia, så i vores sammenligning kigger vi udelukkende på prisen. Her er GoLeif den billigste udbyder af flybilletter til Palermo. Prisen på en returbillet til Palermo er hos GoLeif 2.325 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt, især taget i betragtning at der ikke rigtig er nogen konkurrence på ruten.

Det er dog værd at bemærke, at der er en ret stor prisforskel ml. GoLeif og den 5. billigste udbyder af flybilletter til Palermo. Derfor er det værd at undersøge de forskellige udbydere hvis I rejser på andre end de undersøgte datoer.

Vi håber at I får en skøn tur til skønne Palermo og Sicilien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar