onsdag den 17. oktober 2007

Jul i Oulu - Billige Flybilletter Her

Ønsker I at holde jul med snegaranti, og efter finnernes mening, i julemandens hjemland, så er Oulu vores bud på en billig snesikker juleferie. Placeret højt mod nord, næsten i bunden af den Botniske Bugt, er der snegaranti, rigtig hundekoldt og med sikkerhed meget få timers dagslys.

Vi har lavet en hurtig undersøgelse af hvad flybilletterne til Oulu koster over jul, og selvfølgelig viser vi jer hvor I finder de billigste flybilletter til Oulu. Se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Oulu her:

Travelstart.dk
Pris: 1.342 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Oulu over Julen koster kun 1.342 kr. hos Travelstart. Det er i vores øjne meget billigt, især da der er tale om flybilletter til Oulu i højsæsonen. Priserne hos de 5 billigste udbydere af flybilletter til Oulu, er stort set identiske, og således er der kun 59 kr. forskel på den billigste og 5. billigste udbyder af flybilletter til Oulu. Da der er tale om de samme flyvninger, vil vi kun tage højde for pris i vores anbefaling, og vores anbefaling må da blive at I køber flybilletten til Oulu hos Travelstart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar