søndag den 28. oktober 2007

Flybillet Danmark: København Billund

Det er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter i Danmark. Da Julen snart står for døren og mange af os skal fejre julen i det jyske, undersøger vi idag priserne på flybilletter til Billund. Vi plejer at kunne købe en flybillet til Billund for 400 - 800 kr. Da vi idag undersøger priserne omkring en højtid, er vores forventning, at prisen på flybilletten til Billund ligger lidt højere end normalt.

Vi har undersøgt en flybillet til Billund, hvor vi flyver til Billund d. 22. december og hjem til København 2. juledag. Nedenstående har vi listet de 5 hjemmesider hvor I kan købe de billigste flybilletter til Billund.

Cimber Air
Pris: 760 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 1.282 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Seat24.dk
Pris: 1.324 kr.
Flyselskab: Cimber Air

MrJet.dk
Pris: 1.357 kr.
Flyselskab: Cimber Air

I finder den klart billigste flybillet til Billund hos Cimber Air. Prisen på flybilletten til Billund er beskedne, sæsonen taget i betragtning, 760 kr. Alle de billigste udbydere flyver med Cimber Air til Billund, derfor er der kun ét parameter at tage stilling til, nemlig prisen.

På prisen opnår i en besparelse på 522 kr. ved at købe flybilletten til Billund direkte hos Cimber Air. Flybilletten til Billund hos Cimber passer perfekt ind i vores rejseplanlægning med udrejse til Billund om morgenen og hjemrejse til København om eftermiddagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar